TK warmtepomptechniek

0162-687613

Advies warmtepomp

Wilt u graag advies over de mogelijkheden van warmtepompen in uw woning of bedrijf dan kunt u contact met ons opnemen. Om een optimaal advies te kunnen geven hebben we een aantal gegevens nodig met betrekking tot de ruimten die verwarmd of gekoeld moeten worden. De volgende gegevens zijn van belang voor een juist advies:

  1. 1. Ten eerste willen we graag weten wat het waterverbruik per maand is en hoeveel bewoners er gemiddeld zijn.
  2. 2. Ten tweede hebben we een plattegrond van de woning nodig om inzicht te krijgen in het energieverbruik en of er voldoende mogelijkheden aanwezig zijn voor een bepaald type warmtepompsysteem.
  3. 3. Ten derde willen we graag weten of er rondom de woning genoeg ruimte is voor eventuele bronboringen.
  4. 4. Als laatste kunt u eventueel uw huidige kostenplaatje opsturen, zodat er een vergelijking gemaakt kan worden met het warmtepompsysteem uit ons advies.

Advies op maat

Aan de hand van de bovenstaande gegevens kunnen we een advies opstellen waarin een warmtepompsysteem naar voren komt die het best bij uw past. Ook kunnen we eventuele energiebesparingen en kostenbesparingen voor u op een rijtje zetten. Heeft u andere vragen of wenst u meer informatie over bijvoorbeeld een onderhoudsabonnement, een handleiding van bepaald type warmtepomp of onze bedrijfsbrochure? Dan kunt u het betreffende formulier downloaden (PDF).

advies

Brochure Handleidingen Ga verder naar handleiding